| 30-12-2015 I anunţ I preluare I F. Bălteanu I ref. 13 ianuarie      

Concurs recrutare conducători Direcţii Judeţene de Cultură Dolj, Dîmboviţa şi Olt

steme județ 

Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiilor publice de conducere vacante de director executiv al Direcţiilor judeţene pentru Cultură Dolj, Dâmboviţa şi Olt. În cazul direcțiilor Dolj și Olt, un concurs pentru același post a mai fost organizat în luna august 2015.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor public:
- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
- vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 3 ani;
- studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii. 

În zona de sud a țării, potrivit declarațiilor de avere ale conducătorilor direcțiilor de cultură publicate pe internet, veniturile anuale sunt cuprinse între 21.326 și 48.956 lei. 

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul ANFP şi la nr. de telefon : 0374.112.726.

 

 


Scrie un comentariu

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

      
Momentul trimiterii unui comentariu nu coincide cu cel al publicării acestuia.
Comentariile vor fi moderate.