| 18-12-2015 I anunţ I preluare I F. Bălteanu I ref. ianuarie 2016      

Concurs organizat de DJC Vaslui pentru compartimentul Monumente istorice și arheologie

 

Direcţia Judeţeană pentru Cultură Vaslui, organizează concurs pentru ocuparea unui post temporar vacant în cadrul compartimentului Monumente istorice și arheologie. Sînt căutați absolvenți de studii superioare de lungă durată cu diplomă de licență într-unul din domenile: științe umaniste (istorie); arhitectură și urbanism (arhitectură - conservare și restaurare de arhitectură, urbanism - proiectare și planificare urbană), științe inginerești (construcții civile, construcții și fortificații) cu o vechime în specialitate de minimum 9 ani.

Concursul va avea loc la sediul instituţiei (strada Ştefan cel Mare nr. 79, Vaslui) în ziua de 14 ianuarie 2016, ora 10.00, pentru proba scrisă, şi 18 ianuarie 2016, ora 10.00, pentru interviu.

Direcția pentru Cultură Vaslui este una dintre puținele servicii deconcentrate care publică periodic online rapoarte privind starea monumentelor din aria de competență. Persoanele interesate de post se pot familiariza cu problemele din cel mai recent raport care poate fi consultat la http://www.vaslui.djc.ro/DocumenteHtml.aspx?ID=10006.

Anunțul a fost publicat pe pagina web a instituției în data de 18 decembrie. Dosarele de înscriere se depun la secretariatul Direcţiei Judeţeane pentru Cultură Vaslui. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon: 0235/311531 sau la secretariatul instituţiei.

 


Scrie un comentariu

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

      
Momentul trimiterii unui comentariu nu coincide cu cel al publicării acestuia.
Comentariile vor fi moderate.